Verbouwing Lidl supermarkt in Veldhoven

  • 15 februari 2011

Bouwbedrijf Berghege heeft al diverse winkelrenovaties uitgevoerd voor supermarktketen Lidl. Een keuze die het bedrijf ieder keer weer maakt op basis van een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Toch is dat niet de enige reden waarom men Berghege inschakelt.

(Ver)bouwen in de retail

Het Osse bouwbedrijf weet namelijk als geen ander om te gaan met de specifieke problematiek van verbouwingen in de retailsector. Het betekent werken onder tijdsdruk, veelal op lastige locaties zoals een drukke binnenstad. En dat terwijl de winkel - indien mogelijk - open blijft voor haar klanten. Omstandigheden die Berghege als geen ander beheerst en waar Lidl op vertrouwt.

Renovatie Lidl Veldhoven

Momenteel bouwt Berghege aan de renovatie van het Lidl filiaal in Veldhoven. In slechts vijf weken wordt de gehele winkel aangepast aan het vernieuwde Lidl concept. Ook de goederentoegang wordt vergroot en er worden nieuwe nooduitgangen aangebracht. Binnen past Berghege de dienstruimtes aan en worden nieuwe wanden geplaatst in de winkel en het magazijn. Ook het stuc-, schilder- en tegelwerk wordt verzorgd. Een vernieuwde voorgevel en aluminium pui maken de metamorfose compleet.

Betrouwbare bouwpartner

Verbouwen in de retail betekent rekening houden met veel omgevingsfactoren. Flexibel kunnen zijn als zich onverwachte zaken voordoen. Berghege heeft Lidl al meerdere malen bewezen een betrouwbare bouwpartner te zijn, die dit soort klussen perfect afrondt. Ook het compleet vernieuwde filiaal in Veldhoven zal op 21 februari - binnen de geplande termijn - haar winkeldeuren weer openen.


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren