Verbouwing Raadhuis Ravenstein van start

  • 13 april 2021
  • Retail
  • Service & Onderhoud

Gilbert Ceelen (Directeur Berghege) en Jantine Smulders (projectleider bouw bij de gemeente Oss) kijken beiden uit naar een plezierige samenwerking om van dit monumentale pand weer een levendig gebouw te maken.

De huurder wordt Donato’s Gewoon Bijzonder. Zij vestigen een winkel en een restaurant in het historische pand. Daarnaast vinden de Heemkundekring, het Toeristisch Informatiepunt Ravenstein (TIR) en het Gilde een onderkomen in het gebouw. Door de verbouwing kan het raadhuis dus ook in de toekomst bezocht worden door de inwoners. Naar verwachting is de verbouwing eind 2021 gereed.

Gilbert Ceelen, directeur Bouwbedrijf Berghege: “Wij zijn er als Berghege trots op een bijdrage te mogen leveren aan de nieuwe invulling van dit karakteristieke pand dat zo’n prominente plek inneemt in het historische centrum van Ravenstein. Een dergelijke herbestemming op een binnenstedelijk locatie sluit goed aan bij onze focus en expertise. We hebben namelijk al veel ervaring met vernieuwbouw van rijksmonumenten, en ook werken op een krappe bouwplaats in hartje centrum is ons niet vreemd. We gaan er iets heel moois van maken!”


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren