Wederzijds respect en vertrouwen als basis

  • 21 mei 2001

Jan van Strien is namens K.O.BUS BGN het centrale aanspreekpunt en coördinator voor opdrachtgever Redevco Benelux BV, een onroerend goed beleggingsmaatschappij die ruim 600 voornamelijk grote winkelpanden in de centra van vrijwel alle grote steden van Europa in eigendom en beheer heeft. K.O.BUS verricht onder andere voor Redevco Benelux alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden aan objecten van deze organisatie. Naast onderhoud verricht K.O.BUS ook verbouwingswerkzaamheden aan de panden van Redevco Benelux.

De heer G.A.H. van Heesch is als Building and Maintenance Manager bij Redevco Benelux verantwoordelijk voor de (her)ontwikkeling en het beheer van het onroerend goed. Huurders van de panden zijn onder andere C&A, Bristol, Cool Cat en Mc Donalds. Hij vertelt: “We zijn dagelijks bezig met het zo efficiënt mogelijk inrichten van ruimtes. Als het besluit genomen wordt dat K.O.BUS deze verbouwing uitvoert, zie ik dat er een synergetisch effect ontstaat.” Communicatie is een sleutelwoord voor de heer Van Heesch. “Nakomen van afspraken en begrip voor de situatie van de huurder zijn uitgangspunt”, geeft de heer Van Heesch aan. “In de samenwerking met K.O.BUS zijn we wat dat betreft zeker op de goede weg.”

Vertaalslag

De samenwerking met de centrale contactpersoon voor K.O.BUS BGN Jan van Strien ervaart de heer Van Heesch als zeer prettig. “Ik denk dat dat te maken heeft met de manier waarop hij met het vak bezig is. Je weet als opdrachtgever dat er alle aandacht aan de werkzaamheden wordt besteed. De basis van onze samenwerking is wederzijds respect en vertrouwen. De aansturende functie die Jan van Strien voor Redevco Benelux heeft naar de overige K.O.BUS-vestigingen is niet altijd een gemakkelijke. Hij moet continu een vertaalslag maken. Dat functioneert steeds beter en K.O.BUS sluit meer en meer aan bij de wensen die Redevco Benelux heeft.”


ga terug

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren