Projecten

Expertises

 • Berghege bouwt: Industrie

  Industrieel bouwen. Alles ten dienste van het productieproces, maar met veiligheid als hoogste prioriteit. Integrale aanpak; van sloop tot opbouw. Werken volgens een zeer strakke daily proces planning.

  Lees meer
 • Berghege bouwt: Retail

  Bouwen in de retail betekent werken op een beperkte bouwplaats. Meestal in hartje centrum. Een logistieke uitdaging, bouwen met zo min mogelijk hinder en binnen een strakke planning. Dat moet je kunnen. 

  Lees meer
 • Berghege bouwt: Ziekenhuizen

  Bouwen voor cure en care. Van ontmoetingsruimte tot operatiekamer. Risicoprotocollen vormen de leidraad. Vaak werken terwijl de zorg doorgaat. Altijd de veiligheid voorop, dat is van levensbelang. 

  Lees meer
 • Berghege bouwt: Onderwijs & Wetenschap

  Bouwen met elan. Vorm en functie gaan hand in hand. Praktisch en prikkelend. Een inspirerende omgeving creëren waar kennis en wetenschap kunnen floreren. 

  Lees meer
 • Berghege bouwt: Wonen & Zorg

  Duurzaam, energiezuinig en snel bouwen. Passend bij de bestaande omgeving. Comfort bieden tegen een aantrekkelijke prijs; van woonwijken met een grote diversiteit en high rise buildings tot kleinschalige zorgcomplexen. 

  Lees meer
 • Berghege bouwt: Service & Onderhoud

  Na bouwen komt onderhouden. Onze ervaren teams zijn flexibel en kunnen snel opschalen. Van kleinere bouwprojecten en meerjarenonderhoudsplannen op campussen of industriesites tot schadeherstel namens verzekeraars. 

  Lees meer
 • Berghege bouwt: Kantoren

  Zelfstandig werken of in een bouwteam. Met inzet van uitvoeringskennis en creativiteit. Het resultaat: een optimale inspirerende werkomgeving die voldoet aan de hedendaagse eisen. Een perfect visitekaartje van de organisatie. 

  Lees meer
 • Berghege bouwt: Sport & Recreatie

  Hoogwaardig en spotless. Rekening houden met de seizoenen die niet gemist mogen worden. Hospitality voorop, zodat uw klanten elke keer weer verrast worden. Sporten en genieten op niveau.

  Lees meer

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren