Aspen - Service en onderhoud

Meerjaren onderhoud op risicolocatie voor Aspen Oss

Bekijk alle foto's

Aspen Oss is een toonaangevende fabrikant van generieke geneesmiddelen in de private sector. En beschikt over verschillende productiefaciliteiten waar hoogwaardige Actieve Pharmaceutische Ingredienten (API) worden geproduceerd. Voor de sites Oss en Boxtel verzorgt Bouwbedrijf Berghege alle beheer en onderhoud aan het vastgoed. 

Meerjarenplanning

Indien wenselijk maakt het onderhoudsteam van Berghege een zogenoemd Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) en voert daarvoor ook de benodigde inventarisaties uit. We leggen in een rapport vast wanneer welk onderhoud moet plaatsvinden en wat de kosten hiervan zijn. De MJOP’s worden zowel intern als extern uitgevoerd. Doordat deze plannen door de bouwkundige mensen worden gemaakt die ook betrokken zijn bij de uitvoering van de werkzaamheden, ontstaat een optimale combinatie van de plannen en een goede uitvoering.  

 

Opdrachtgever

Aspen Oss

Opdracht

Aspen - Service en onderhoud

Werken op BRZO locaties

De locaties van Aspen zijn twee van de ongeveer vierhonderd BRZO-locaties in Nederland. Dat betekent dat er grote hoeveelheden gevaarlijke stoffen aanwezig zijn bóven een bepaalde drempelwaarde, die vallen onder de werking van het Besluit risico’s zware ongevallen 2015 (BRZO-2015). Berghege voert dan ook onder een zeer strikt veiligheidsregime verbouwingswerkzaamheden uit van onder andere fabrieken, labs, kantoren, en terreinen. Indien wenselijk worden de werkzaamheden ge-engineerd en van A tot Z begeleid. Vooraf worden risico-inventarisaties, veiligheidsplannen en werkplannen opgesteld om ervoor te zorgen dat er tijdens de werkzaamheden geen oponthoud is. Reden voor Berghege om veel van de werkzaamheden uit te voeren met behulp van de LEAN methode. 

 

Best Partner

Berhege was al de vaste bouw- en onderhoudspartner op de locatie voor dat Aspen in 2013 een deel van MSD overnam. Het onderhoudswerk werd door MDS meerdere keren beloond met een Safety Award, de laatste keer in de categorie ‘Best Partner’. Met de award werd het compliment voor veiligheidsbewust werken van Berghege onderstreept. 

 

  • Deel pagina

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren