Doorwerthse Bosch - Doorwerth

Voor een vitale levensinvulling

Bekijk alle foto's

Langer zelfstandig wonen voor senioren

Woonzorg Nederland is sinds 1950 gespecialiseerd in het creëren van comfortabele woonomgevingen voor senioren en mensen met een beperking. In Doorwerth kwam Woonzorg Nederland in contact met Bouwbedrijf Berghege waar deze als projectontwikkelaar 28 huurappartementen realiseerde. “We hebben de appartementen turnkey afgenomen”, vertelt de heer G. Verduijn, Directeur Vastgoed van Woonzorg Nederland.

Unieke kans

De 28 huurappartementen vormen een onderdeel van het woningbouwproject ‘Doorwerthsche Bosch’. “Normaliter stellen wij een uitvoerig programma van eisen op waaraan een aannemer moet voldoen”, licht Verduijn toe. “Dit appartementencomplex was echter beschikbaar en een unieke kans om snel ons marktaandeel in deze regio te vergroten. Omdat de appartementen in essentie voldeden, besloten we ze aan te kopen.”

Vitale levensinvulling

Senioren investeren vandaag de dag veel tijd, geld en energie in een vitale levensinvulling. De 55+-ers willen langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Verduijn herkent deze trend: “De senioren van nu zijn nog heel actief en ze willen zo lang mogelijk de regie voeren over hun eigen leven. In de woonomgevingen die wij creëren, anticiperen we daarop. Met moderne, comfortabele woningen in een veilige omgeving en voorzieningen in de buurt. Concreet betekent dit een groter woonoppervlak, rekeninghoudend met draaicirkels van rolstoelen en til-liften en hogere toiletpotten in de badkamer. Maar ook installatietechnische voorbereiding voor bewaking en videofoons.

Ware betrokkenheid

Woonzorg Nederland is al 55 jaar gespecialiseerd in comfortabel wonen voor ouderen. “Uniek aan het contact met Bouwbedrijf Berghege is de wijze waarop zij bereid waren mee te denken over hoe de woonwensen voor onze klanten nog in het ontwerp konden worden meegenomen. Dat getuigt van ware betrokkenheid”, aldus de directeur vastgoed.

Opdrachtgever

Woonzorg Nederland, Amstelveen, Berghege Projectontwikkeling

Opdracht

Doorwerthse Bosch - Doorwerth


Adres:
Van Nispen tot Pannerdenplantsoen 2, Doorwerth

  • Deel pagina

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren