Een nieuwe look voor Scapino

Moderner en aantrekkelijker

Bekijk alle foto's

Scapino Nederland maakt een flinke ontwikkeling door. In heel Nederland worden winkels omgebouwd naar een nieuw winkelconcept. Meteen te herkennen aan het nieuwe logo in stoere, rode letters op de gevels. Inmiddels heeft Bouwbedrijf Berghege al een tiental van deze nieuwe filialen mogen realiseren. 

Moderner en aantrekkelijker
Met het nieuwe concept wordt Scapino moderner en leuker. De keten wil hiermee naar eigen zeggen aansluiten bij ‘iedereen die zin heeft in het leven en een energieke levensstijl nastreeft’. De filialen worden ruimer opgezet zodat de schoenen en kleding aantrekkelijker gepresenteerd kunnen worden. 

Retail staat nooit stil
Inmiddels heeft Scapino al redelijk wat ervaring met het nieuwe concept opgedaan. Maar omdat de retail nooit stilstaat, worden hier tijdens het bouwproces vaak nog aanpassingen op gedaan. Als bouwer met veel ervaring in deze branche is Berghege er prima op toegerust om daar flexibel in mee te bewegen. Een extra uitdaging naast het gebruikelijke bouwen op centrumlocaties binnen een zeer korte doorlooptijd. 

Scapino maakte begin 2016 een doorstart met 165 van de 197 filialen. Het is nog niet bekend welke filialen allemaal de nieuwe look gaan krijgen. Maar zeker is dat de uitrol van het nieuwe winkelconcept nog lang niet is afgerond!

 

Opdrachtgever

Scapino

Opdracht

Een nieuwe look voor Scapino

Scapino
  • Deel pagina

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren