H&M - diverse locaties

Afbouwen op toplocaties

Bekijk alle foto's

Grondige verbouwing H&M Leidseplein Amsterdam

Op het Leidseplein in Amsterdam opende H&M een nieuwe Divided-conceptstore. Een concept dat terug grijpt naar de bouwstijl van de jaren ’70, met een industrieel uiterlijk. Bouwbedrijf Berghege had tijdens deze grootscheepse verbouwing de rol van hoofdaannemer.

Berghege realiseerde deze verbouwing in hartje Amsterdam binnen de overeengekomen planning, zodat de opening geen moment in gevaar kwam. De opdracht voor de verbouwing van de Hennes & Mauritz in de Amsterdamse binnenstad volgde op een eerdere opdracht voor H&M Middelburg. Hier werkte Berghege in eerste instantie aan de casco afbouw. Daarna werd ook de opdracht voor de afbouw aan Berghege gegund.

Afbouwen op toplocatie Middelburg

De heer M. Caris, building manager bij H&M en verantwoordelijk voor alle nieuw- en verbouw van de filialen in Nederland: "Voor de bouwprojecten voor H&M Nederland vissen we steeds uit een poel van bekende retailaannemers. Vanwege de scherpe prijs zijn en hun aantoonbare ervaring in retail zijn we met Berghege in zee gegaan".

Op de toplocatie in de binnenstad van Middelburg realiseerde Berghege de afbouw van de nieuwe H&M-winkel. "Dienstruimtes en winkelruimtes zijn volledig binnen de planning gerealiseerd: vloeren, buitenwanden, plafonds, scheidingswanden en de complete afwerking inclusief zaken als toiletruimtes en paskamers. Ook de liftput is door Berghege gebouwd", vertelt de heer Caris. Een dergelijk project, midden in een winkelcentrum maakt de aan- en afvoer van materialen vaak lastig. "Dit heeft Berghege zonder problemen geregeld", zegt Caris. Het project is ruim binnen de geplande tien weken opgeleverd.

Opdrachtgever

H&M Hennes en Mauritz Netherlands BV

Opdracht

H&M - diverse locaties

H&M
  • Deel pagina

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren