HEMA - diverse locaties

Werken met de winkel open

Bekijk alle foto's

HEMA Nederland, met 150 eigen vestigingen en 120 franchise ondernemers, vormt voor Berghege een belangrijke opdrachtgever waar het bouwbedrijf uiteenlopende verbouwingsactiviteiten voor uitvoert. Bij de verbouwingen staan de eigentijdse uitstraling van de winkels, de overzichtelijke en logische opstelling van producten en optimale zelfbedieningsmogelijkheden centraal.

Korte doorlooptijd

De belangrijkste reden voor HEMA Nederland om met Berghege samen te werken, is omdat het bedrijf flexibel kan inspelen op allerlei aangelegenheden tijdens de bouw. Hierbij is de kwaliteit van het gerealiseerde product doorslaggevend. Bij winkelverbouwingen is er in verband met het belang van omzetsnelheid altijd sprake van een zeer korte looptijd. Met name flexibiliteit bij de uitvoering van werkzaamheden en een optimale logistieke afstemming van alle activiteiten zijn dan essentieel.

Ingrijpende face-lift Hema Roosendaal

Begin 2012 is Bouwbedrijf Berghege begonnen aan een ingrijpende verbouwing van de HEMA in Roosendaal. Het restaurant wordt verplaatst, gemoderniseerd en krijgt ook boven zitplaatsen en een terras dat uitkijkt op de Nieuwe Markt. De voorgevel wordt geheel vervangen door een glazen pui die doorloopt tot het hoogste punt van de verdieping. In de HEMA wordt een grote vide gemaakt die zicht biedt aan het restaurant op de eerste verdieping. De gehele buitenzijde van de verdieping wordt voorzien van gepleisterde gevelisolatie om zo een zuiniger energielabel te bereiken. Daarnaast wordt de winkel voorzien van een nieuwe vloer, plafond en stellingen. De verdieping naar de horeca boven wordt bereikbaar via een spectaculaire lift en een separate trap.

Tijdens de gehele verbouwing blijft de HEMA gewoon open. Een deel van de winkel verhuist tijdelijk naar het 'magazijn' dat toegankelijk wordt gemaakt voor het winkelend publiek. Aan het begin van het najaar 2012, medio september, moet alles klaar zijn en heeft de HEMA een geheel nieuwe uitstraling.

Bouwbedrijf Berghege verbouwde in de samenwerking met HEMA Nederland al meerdere vestigingen, waaronder HEMA Utrecht, Rotterdam, Nijmegen, Haarlem, Haarlem/Schalkwijk, Zeist, Amsterdam, Eindhoven-Woensel, Breda, Amersfoort, Veghel, Uden, Venray, Drunen, Waalwijk, Heesch, Son, Venlo, Middelburg, Bergen op Zoom, 's-Hertogenbosch, Vlaardingen, Oss en Roosendaal.

Opdrachtgever

HEMA Nederland

Opdracht

HEMA - diverse locaties

HEMA
  • Deel pagina

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren