IBN - Uden

Zakelijkheid én warmte

Bekijk alle foto's

De IBN-groep, een van de grotere zakelijke dienstverleners in het noordoosten van Noord-Brabant, heeft als missie om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt succesvol naar betaald werk te brengen. De dienstverlener streeft op veel fronten naar het hoogst haalbare. Ook voor de huisvesting van hun hoofdkantoor in Uden.

Visie op werken

Berghege realiseerde dit pand in 1991. Sindsdien is de visie op de werkplek behoorlijk veranderd. In de huidige netwerkorganisatie is het belangrijk om ontmoetingen zo optimaal mogelijk te faciliteren. Zowel voor de eigen mensen als voor externe relaties die van de ruimte gebruik maken. Dit was het uitgangspunt bij deze verbouwing.

Pittige opdracht

De binnentuin is overdekt om plaats te bieden aan een ontmoetingsplek. Vergaderruimtes en het bedrijfsrestaurant ondergingen een metamorfose. Een pittige opdracht die Berghege onder een flinke tijdsdruk (doorlooptijd 6 maanden) moest realiseren.

Zakelijkheid én warmte

Wie nu het kantoor van de IBN-groep binnenloopt, vindt er een sfeervolle lounge en foyer, een gastvrij restaurant en professionele vergaderruimtes. Ingrediënten die het hoofdkantoor tot een plek maken waar het prettig is om zakelijke contacten te onderhouden.

Opdrachtgever

IBN Groep, Uden

Opdracht

IBN - Uden


Adres:
Hockeyweg 5, Uden

IBN
  • Deel pagina

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren