Maxima Medisch Centrum - Veldhoven

Met hypermoderne operatiekamers

Bekijk alle foto's

Máxima Medisch Centrum in Veldhoven is uitgebreid. Aan de achterzijde van het bestaande gebouw realiseerde Bouwcombinatie Berhege Heerkens bouwgroep/Strukton de nieuwbouw van een centrum voor dagbehandeling en acht nieuwe operatiekamers. Geheel ontworpen en gebouwd in BIM.

Hypermodern

Met deze nieuwbouw maakt Máxima Medisch Centrum zich klaar voor de toekomst. In het nieuwe centrum is een dagbehandeling voor volwassenen gevestigd, met een speciale ruimte voor kinderen waar veel aandacht is voor spelen en afleiding. De acht hypermoderne operatiekamers in het complex beschikken over daglicht en de modernste apparatuur. Daarnaast is er een grote verkoeverkamer in het gebouw. “Hiermee moet het MMC Veldhoven de komende kwart eeuw vooruit kunnen”, stelt Gerard van Berlo, lid van de Raad van Bestuur.

Geïntegreerd contract

Het bouwproces wordt ingewikkelder doordat er steeds meer partijen bij betrokken zijn. Om dit beheersbaar te houden, heeft Máxima Medisch Centrum bewust gekozen voor een geïntegreerd contract in de vorm van UAV-GC. Zij doet hiermee een beroep op de innovatiekracht van de betrokken marktpartijen en waarborgt gelijktijdig  de integrale verantwoordelijkheid; van ontwerp tot en met uitvoering.

Publicatie>>

EGM ontwerpt Maxima Medisch Centrum>>

Opdrachtgever

Stichting Maxima Medisch Centrum

Opdracht

Maxima Medisch Centrum - Veldhoven


Adres:
De Run, Veldhoven

  • Deel pagina
Meer informatie onder de video
Nieuw OK-complex voor Maxima Medisch Centrum

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren