Service en onderhoud voor Philips

Veiligheid voorop

Bekijk alle foto's

Op de High Tech Campus in Eindhoven, een complex waar 8500 mensen werken, zitten meer dan 100 bedrijven, waaronder Philips. Bouwbedrijf Berghege voert het regulier onderhoud uit voor Philips, via facilitair bedrijf CBRE. Berghege werkt op deze manier voor meerdere industriële opdrachtgevers, zoals bijvoorbeeld MSD.

Extra aandacht voor veiligheid en klantvriendelijkheid

De opdrachten variëren van het uitvoeren van verbouwingen tot het oplossen van relatief kleine issues. Berghege is naast de High Tech Campus ook verantwoordelijk voor vijf andere locaties van Philips in de regio Eindhoven: Best, Philipsshop Huizen De Laak, Strijp S, Emmasingel en het Philips Business Park Eindhoven. De mensen van Berghege zijn speciaal opgeleid om op dit type locaties te werken. Klantvriendelijkheid krijgt bijvoorbeeld extra aandacht. En er gelden strikte veiligheidsvoorschriften, die moeten goed bij iedereen bekend zijn.

Eenvoudig opschalen

Berghege staat paraat voor al het onderhoudswerk van Philips. Indien nodig kan er eenvoudig worden opgeschaald, de organisatie is hier speciaal op ingericht. Bij een storingsmelding moet Berghege deze binnen de afgesproken tijd oplossen. Flexibel zijn is daarom een must, daar tekende het bouwbedrijf tenslotte voor. Ook transparantie is van groot belang. Opdrachten, materialen, uren, offertes van onderaannemers; alles is tot in detail na te gaan in de systemen van Berghege Serviceconcepten.

Opdrachtgever

CBRE / Philips

Opdracht

Service en onderhoud voor Philips

  • Deel pagina
Meer informatie onder de video
High Tech Campus Eindhoven "aerial view"

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren