Waijestein - Herwijnen

Ruim, licht en comfortabel

Bekijk alle foto's

Aan de oostkant van Herwijnen realiseerde Berghege in totaal 51 woningen in opdracht van KleurrijkWonen. Een woningcorporatie waarvoor Berghege al eerder binnen een zeer krappe planning Zorgkruispunt Broekgraaf bouwde.

Bouwbedrijf Berghege was verantwoordelijk voor de bouw van het project Herwijnen. Het bestaat uit 21 eengezinswoningen en twee appartementencomplexen met in totaal 30 appartementen. Vijftien van deze appartementen zijn bestemd voor mensen met een zorgindicatie.

Tevredenheid over nieuwe (t)huis

Mevrouw Muilenburg-Van Horsen nam als eerste de sleutel in ontvangst van haar nieuwe huurappartement. Dit appartement ligt in gebouw West van het prachtige nieuwbouwproject Waijestein in Herwijnen. Aansluitend ontvingen alle 15 huurders de sleutel van hun nieuwe woning. De huurders zijn erg tevreden over hun nieuwe thuis, “Ruim, licht en comfortabel en vooral de vloerverwarming en de videofooninstallatie zijn een luxe”, zo luidde het algemene oordeel. Ook de nabijheid van Woon- en Zorgcentrum Avondlicht is erg prettig. Bewoners kunnen nu of in de toekomst gebruik maken van de diensten van het centrum, zoals hulp in de huishouding, maaltijden of professionele alarmering. De oplevering van de overige huur- en koopwoningen van Waijestein vond gefaseerd plaats.

Opdrachtgever

Stichting KleurrijkWonen en Kleurrijkwonen Koopwoningen BV, Geldermalsen

Opdracht

Waijestein - Herwijnen


Adres:
Molenkamp 17, Herwijnen

  • Deel pagina

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren