Zayaz in 's-Hertogenbosch

Interieurrenovaties 100 woningen

Bekijk alle foto's

Onlangs hebben we deelgenomen aan een tender (inschrijvingsprocedure) voor interieurrenovatie van huurwoningen bij woningcorporatie ZAYAZ te 's Hertogenbosch. Aan de hand van deze tender zijn wij geselecteerd voor het uitvoeren van interieurrenovaties bij 100 woningen. ZAYAZ is enorm te spreken over hoe wij dit project uitwerken op de basis van onze afdeling Serviceconcepten. De vergaande manier van automatisering voor het opnemen en afhandelen van de renovatie spreekt ZAYAZ erg aan.

Op dit moment zijn we bezig met het opnemen van ca. 150 woningen waaruit naar verwachting 100 woningen zullen worden geselecteerd die voor een renovatie in aanmerking kunnen komen. De opnames worden uitgevoerd met behulp van een tablet. Er wordt een formulier ingevuld waarop alle onderdelen kunnen worden vermeld en er worden foto's gemaakt van de diverse onderdelen. Er wordt tijdens de opname gekeken naar de status van het interieur van keuken, toilet en badkamer. Tevens wordt bekeken wat de staat is van de installatie in de woning. Nadat de opname in de woning gereed is wordt alle informatie verzonden naar ons automatiseringssysteem en zijn de documenten direct zichtbaar bij ons op kantoor en bij de opdrachtgever.

Na de opname zullen de verbouwingskosten van de woningen worden gecalculeerd. Vanaf juni start de daadwerkelijke uitvoering en voor het einde van dit jaar dienen deze eerste technische clusters gereed te zijn. Aansluitend zal er worden geëvalueerd en volgen er eventueel meer woningen in de regio ’s-Hertogenbosch.

Opdrachtgever

Opdracht

Zayaz in 's-Hertogenbosch


Adres:
Kempenlandstraat, 's-Hertogenbosch

  • Deel pagina

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren