Ultramodern OK-complex

Sint Maartenskliniek Nijmegen

Bekijk alle foto's

De nieuwbouwvleugel van de Sint Maartenskliniek in Nijmegen met ultramodern OK-complex is een project gerealiseerd door Berghege en Heerkens van Bavel die nauw samenwerken in de Berghege Heerkens bouwgroep. Unica zorgde voor de technische installaties.

Beste zorg
De Sint Maartenskliniek is een ziekenhuis dat is gespecialiseerd in de behandeling van aandoeningen op het gebied van houding en beweging. Om de patiënten de beste zorg te kunnen blijven bieden, koos de kliniek ervoor om te bouwen aan de toekomst. Drie gebouwen zijn gesloopt, waarvoor in de plaats de nieuwbouw is gekomen. De Sint Maartenskliniek heeft daarbij tien tot vijftien procent van de bebouwde oppervlakte teruggegeven aan de natuur.

In de nieuwbouw zijn verpleegafdelingen voor dwarslaesie- en neurologiepatiënten, een ultramodern OK-complex en een revalidatieafdeling met daarin een Loop Expertise Centrum en een poliklinische revalidatiedagbehandeling aanwezig. Het gebouw is ruim 12.000 m2 groot .

De uitvoering is begin 2018 gestart en het project in het najaar van 2019 opgeleverd. Eerder realiseerde Berghege voor de Sint Maartenskliniek ook het entreegebouw P en Q, de interimvoorziening en meerdere interne verbouwingen.

Opdrachtgever

Sint Maartenskliniek - Ubbergen

Opdracht

Ultramodern OK-complex


Adres:
Hengstdal 7 UBBERGEN

  • Deel pagina

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren