Lidl - diverse locaties

Renovaties, verbouwingen en uitbreidingen

Bekijk alle foto's

Bouwbedrijf Berghege voerde diverse nieuwbouw en winkelrenovaties uit voor supermarktketen Lidl. Een keuze die het bedrijf ieder keer weer maakt op basis van een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Ook weet Berghege als geen ander om te gaan met de specifieke problematiek van verbouwingen in de retailsector.

Renovatie Lidl Veldhoven

Berghege renoveerde het Lidl-filiaal in Veldhoven in slechts vijf weken. De gehele winkel werd aangepast aan het vernieuwde Lidl concept. Ook de goederentoegang werd vergroot en er werden nieuwe nooduitgangen aangebracht. Binnen paste Berghege de dienstruimtes aan en plaatste nieuwe wanden in de winkel en het magazijn. Ook verzorgde Berghege het stuc-, schilder- en tegelwerk. Een vernieuwde voorgevel en aluminium pui maakten de metamorfose compleet.

Verbouwing en uitbreiding Lidl Eindhoven

Ook verwierf Bouwbedrijf Berghege opdracht voor de interne verbouwing van de supermarkt en de verplaatsing en uitbreiding van het magazijn van het Eindhovense filiaal van Lidl. Als specialist in de retail is het voor Berghege vanzelfsprekend dat de aan- en afvoer van goederen naar de winkel en het winkelmagazijn maatgevend is voor de logistieke inrichting van de bouwplaats. Doordat de supermarkt gedurende de verbouwing gewoon open was, moest uiteraard de winkel toegankelijk zijn en het magazijn continu bevoorraad kunnen worden. Daarom zorgde Berghege voor een gefaseerde uitvoering van de werkzaamheden.

Beghege realiseerde projecten voor Lidl Eindhoven Karregat, Eindhoven Vaartbroek, Heesch, Beneden-Leeuwen, Cuijk, Gemert, Wageningen en Veldhoven.

Opdrachtgever

Lidl Nederland

Opdracht

Lidl - diverse locaties

Lidl
  • Deel pagina

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren