Stadhouderspark - Vught

52 Herenhuizen Parkbos fase 1&2,

Bekijk alle foto's

Stadhouderspark bestaat uit drie deelgebieden: Dorpsrand, Kazerne en Parkbos. In plandeel 1 Parkbos wordt gestart met de bouw van hoek- en rijwoningen en 2-onder-1 kapwoningen. Het gehele deelplan was binnen 2 maanden verkocht. De levendigheid in dit nieuwe stukje Stadhouderspark wordt aanzienlijk vergroot door de komst van de nieuwe bewoners.

Carl Smeets noemt het project “bijzonder”. Hij legt uit: “Het gaat hier om een nieuwbouwproject op de voormalige locatie van de Frederik Hendrik Kazerne. Bewoners leven straks tussen de grote volgroeide bomen en ze wandelen zo naar het Drongelens kanaal of de Vughtse heide. En dat alles dichtbij het centrum van Vught en 's Hertogenbosch."

 

Opdrachtgever

BPD Eindhoven

Opdracht

Stadhouderspark - Vught


Adres:
Dillenburglaan, Vught

Voortgang

De gemeente Vught heeft de locatie bouwrijp gemaakt, waarna er kon worden begonnen met de voorbereidingen voor de bouw. Inmiddels is de basis voor de woningen gelegd. De oplevering van de eerste woningen is naar verwachting eind 2016.

Volgende fasen Parkbos

De volgende fase, zijnde deelplan 2 Parkbos, bestaat uit 26 koopwoningen verdeeld in hoek- en rijwoningen, 2-onder-1 kapwoningen en vrijstaande woningen. Dit project is begin juli 2015 in verkoop gegaan. De digitale inschrijving trok de interesse van 132 kandidaten. Alle woningen zijn vanuit de inschrijving geopteerd en de eerste koopcontracten zijn inmiddels getekend. In het voorjaar van 2016 zal naar verwachting de verkoop van Parkbos fase 3 starten.

Eerder al bouwde Bouwbedrijf Berghege in opdracht van BPD Eindhoven op Stadhouderspark de 42 woningen deelplan Kazerne.

  • Deel pagina

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren