“”

Van oud klooster naar moderne werkomgeving

Renovatie historisch kantoorpand Berghege

Bekijk alle foto's

Het kantoor van Bouwbedrijf Berghege is een voormalig Fraterhuis dat dateert uit 1883. Voor de vernieuwing van dit eigen kantoor aan de Begijnenstraat is Berghege zowel de opdrachtgever als de uitvoerende partij. In deze bijzondere positie realiseerde het bouwbedrijf een enorme metamorfose van oud klooster naar een moderne werkomgeving die helemaal van deze tijd is. Zo werden de oude metalen kozijnen vervangen door houten versies die gemaakt zijn in de eigen werkplaats en kwam er een prachtige serre langs de zijkant. Alle aanpassingen zijn uitgevoerd met veel oog voor detail en respect voor de historie.

In het toekomstbestendige pand kunnen dagelijks zo’n tachtig medewerkers op een prettige manier werken. En ruimte voor groei is ingecalculeerd: Berghege kan in het vernieuwde kantoor groeien tot zo’n 120 werkplekken. Er zijn grote, open kantoortuinen en transparante vergaderplekken gecreëerd. Daarnaast heeft de kapel een upgrade gekregen. Dit is een moderne ontspanningsruimte geworden waar gezond en gezellig geluncht kan worden, maar die ook uitnodigt om tussendoor even te relaxen met bijvoorbeeld een potje tafeltennis of tafelvoetbal. En zelfs bedrijfsfestiviteiten met het hele team kunnen er meer dan prima plaatsvinden.

>> lees hier meer over deze verbouwing

Opdrachtgever

Bouwbedrijf Berghege

Opdracht

Van oud klooster naar moderne werkomgeving

  • Deel pagina

Volg ons op:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren